Rosii umplute cu branza proaspata de vaci

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine

Ingrediente reteta

  • 8 rosii
  • 300g branza
  • 1 legatura marar
  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania
  • Timp preparare: 30 minute
  • Portii: 4

Mod de preparare reteta

 Se aleg rosii de marime potrivita, preferabil din soiul oval. Se taie un capacel in partea in care este codita si pe acolo se scobeste cu grija cu o lingurita. Se scoate pulpa si apoi se aseaza rosia cu gaura in jos pe o tava sa se scurga bine.

 Branza se freaca bine, adaugand 2-3 linguri de ulei de masline, pentru a se face o pasta omogena. Se pun mararul si ceapa tocate marunt, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine.

 Pentru a umple rosiile cu umplutura astfel obtinuta se pot folosi ustensile pentru ornat.

Retete culinare pe aceeasi tema: