Crap gatit marinareste

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 1 1/2 kg Crap
  • 2 pahare Vin rosu
  • 250 g Arpagic
  • 250 g Ciuperci
  • 1 lingura Faina
  • 150 g Unt
  • Cimbru
  • Foaie de dafin
  • Sare
  • Piper
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania

Mod de preparare reteta

Se curata crapul de solzi, se spala bine, i se scot maruntaiele, se taie pe jumatate, in lungul coloanei care se scoate, se taie in felii groase, se presara sare pe el si se lasa sa stea minim o jumatate de ora. Separat se prepara un sos din arpagicul curatat, calit in unt, peste care se adauga faina, ciupercile, condimente dupa gust, cele doua pahare de vin si un pahar cu apa. Se pune si pestele si se lasa o ora sa fiarba pe foc moale.

Retete culinare pe aceeasi tema: