Crap la cuptor cu rozmarin si legume

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 1 crap
  • 1/2kg legume mixt mexicane
  • o lamaie
  • 2 fire rozmarin
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania
  • Regiunea:Arad
  • Timp preparare: 20 minute
  • Timp coacere: 50 minute
  • Portii: 4

Mod de preparare reteta

  1. pestele se curata, se spala si se condimenteaza bine
  2. intr-un vas de iena cu capac se pun legumele condimentate, pestele se aseaza peste legume, apoi se introduce rozmarinul in interiorul pestelui se stoarce o jumatate de lamaie iar cealalta feliata se aseaza peste peste.
  3. se toarna uleiul peste peste si se pune o ceasca de apa in interior.
  4. se da la cuptor pana se patrunde pestele, dupa care se stropeste pestele cu vin si se mai lasa 5 min. sa se rumeneasca fara capac.

Mentiuni

se serveste cald cu un sos de usturoi si un vin demisec rosu.

Retete culinare pe aceeasi tema: