Peste gatit greceste

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:25 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 1 kg Crap
  • 2 linguri Faina
  • 1 legatura Patrunjel
  • 1 buc Lamaie
  • Ulei
  • Sare
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Grecia Grecia

Mod de preparare reteta

Se curata si se spala bine pestele, se inlatura capatana, se taie in felii groase de aproximativ 4cm, se sareaza si se lasa o jumatate de ora la rece. Bucatile de peste se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Uleiul ramas se scurge intr-un vas, peste el se stoarce zeama de la o lamaie, se pune patrunjelul tocat marunt, se amesteca bine si se pune peste peste intr-un castron in asa fel incat sa il acopere.

Mentiuni

Se serveste dupa cateva ore.

Retete culinare pe aceeasi tema: