Carnati

6.17 Reteta-de-6-stele-mari (1 vot)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 2 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 500 g slanina
  • 200 ml vin alb
  • piper
  • sare
  • condimente
  • usturoi
  • mate subtiri de porc
  • 1 bucata ceapa
  • Dificultate reteta: medie
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania
  • Timp preparare: 2 ore

Mod de preparare reteta

Se toaca carnea de porc, vita si slanina. Se condimenteaza dupa gust. Se adauga vinul si se framanta bine. La final se pune si usturoiul. Matele de porc se spalate bine, se frecate cu sare si lasate o vreme in apa cu ceapa se umplu cu compozitia pregatita. Se lasa la zvantat supa care pot fi si afumati.

Mentiuni

Pentru a se fragezi compozitia, poate fi lasat la rece o noapte.

Retete culinare pe aceeasi tema: