Orez cu ciuperci

6.17 Reteta-de-6-stele-mari (1 vot)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 12 buc mari Ciuperci
  • 100 g Orez
  • 100 g Unt
  • 150 g Smantana
  • Sare
  • Piper
  • Dificultate reteta: mica
  • Reteta vegetariana
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania

Mod de preparare reteta

Se spala bine ciupercile, se taie cotoarele si se scobesc cu grija, iar partea care se scoate se marunteste impreuna cu cotoarele si se inabusa in putin unt cu sare si piper si se adauga orezul care a fost fiert separat si spalat cu apa rece. Palarioarele ciupercilor se umplu cu amestecul de orez si se pun intr-o tava cu restul de unt. Se pun in cuptorul incins aproximativ 20 de minute, dupa care se scot si se acopera cu smantana.

Mentiuni

Se servesc calde.

Retete culinare pe aceeasi tema: