Ciorba de peste

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 1 kg Carne de peste
  • Zarzavat de supa
  • 1 buc Ceapa
  • 1/2 kg Rosii
  • 1/2 l Bors
  • 1 legatura Leustean
  • 1legatura Patrunjel
  • Sare
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania
  • Portii: 10

Mod de preparare reteta

Se pun la fiert in 2 litri de apa zarzavatul de supa si ceapa taiate marunt si cand sunt aproape gata se adauga rosiile maruntite si ele si curatate de pielita si se mai lasa la fiert. Se toarna borsul clocotit inainte si dupa ce mai da in clocot de 2-3 ori se adauga pestele, de preferinta crap sau somon care a fost curatat de solzi si bine spalat in prearabil, frecat cu sare si taiat in bucati si se mai lasa pe foc pana fierbe si carnea de peste. Cand se stinge focul se adauga verdeata maruntita.

Retete culinare pe aceeasi tema: