Ciorba de vacuta

6.17 Reteta-de-6-stele-mari (1 vot)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:25 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 1/2 kg Carne de vita
  • Zarzavat de supa
  • 1/4 buc Varza
  • 1/2 kg Rosii
  • 50 g Smantana
  • Sare
  • Piper
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania
  • Portii: 10

Mod de preparare reteta

Carnea de vita taiata bucatele se pune pe foc cu 2 litri de apa cu sare si se urmareste cu atentie pentru a se aduna spuma. Zarzavatul de supa se taie marunt, varza se toaca si se aduaga in supa cu piper dupa gust. Rosiile se curata de pielita si se taie marunt, dupa care se adauga in ciorba aproape gata si se mai lasa sa mai fiarba aproximativ 20 de minute.

Mentiuni

Se serveste cu smantana.

Retete culinare pe aceeasi tema: