Ciorba ucraineana

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:24 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 1 kg Carne
  • 1 buc Sfecla
  • 2 buc Morcov
  • 3 buc Ceapa
  • 2 radacini Patrunjel
  • 500 g Cartofi
  • 1 buc Varza
  • 1 legatura Patrunjel
  • 1 legatura Marar
  • 2-3 buc Ardei gras
  • 100 g Smantana
  • 1/2 l Bors
  • Bulion
  • Sare
  • Dificultate reteta: mica
  • Tara de origine: Retete din Ucraina Ucraina
  • Portii: 10

Mod de preparare reteta

Carnea de porc sau de vita se taie in bucatele si se pune in doi litri de apa la fiert si se lasa pana se aduna toata spuma, dupa care se adauga legumele cu exceptia verzei taiate marunt. Cand ciorba este aproape gata se adauga borsul clocotit inainte, bulionul si varza tocata marunt, se pune sare dupa gust si se mai lasa la fiert cateva clocote. Se adauga verdeata tocata marunt si se drege cu smantana.

Retete culinare pe aceeasi tema: