Supa crema de legume pasate

0 Reteta-de-0-stele-mari (0 voturi)
Autor:
Adauga-o-imagine
  • Adaugata pe:
  • Actualizata pe:25 decembrie 2009


  • + adauga imagini

Ingrediente reteta

  • 2-3 buc Ceapa
  • 2 buc Morcov
  • 1 buc Telina
  • 2 buc Radacina de patrunjel
  • 2-3 buc Cartofi
  • 50 g Unt
  • 1 lingura Faina
  • 1/2 lingurita Sare
  • Dificultate reteta: mica
  • Reteta vegetariana
  • Tara de origine: Retete din Romania Romania
  • Timp preparare: 2 ore
  • Timp coacere: 1 ora 40 minute
  • Portii: 4

Mod de preparare reteta

Legumele se taie marunt, fideluta, si se inabusa pe foc in unt timp de 10 minute. Se adauga faina si un litru si jumatate de apa calda cu sare. Se lasa la fiert o ora si jumatate si apoi se iau de pe foc si se strecoara pentru a obtine o crema groasa.

Retete culinare pe aceeasi tema: